1 December
Tiden går fort, nu är det redan 1a december, jag som tyckte det var Augusti nyss!
Har inte haft tid eller ork att skriva så mycket, har haft toookmånga saker i luften.
Inget större på senaste nytt direkt, klart häftigaste grejen var den 18e novemvber, då gick jag en kurs med Årets kock och diverse andra royaliteter från köksoaserna :) det var hur ballt som helst, folk från hela Sverige som var med. Vi hade en heldag med teori och matlagning.
Lärde mig väldigt mycket rent ekonomiskt i köket, jag fick äran att göra fiskrätten, samt 3 tillbehör på ETT blomkålshuvvud, där pratar vi noll svinn! :)




Har inte haft tid eller ork att skriva så mycket, har haft toookmånga saker i luften.
Inget större på senaste nytt direkt, klart häftigaste grejen var den 18e novemvber, då gick jag en kurs med Årets kock och diverse andra royaliteter från köksoaserna :) det var hur ballt som helst, folk från hela Sverige som var med. Vi hade en heldag med teori och matlagning.
Lärde mig väldigt mycket rent ekonomiskt i köket, jag fick äran att göra fiskrätten, samt 3 tillbehör på ETT blomkålshuvvud, där pratar vi noll svinn! :)




Kommentarer
Trackback